Υπνόσακοι: Οι σωτήριοι!

Υπνόσακοι: Οι σωτήριοι!

Όταν γίνεσαι για πρώτη φορά μαμά δεν γνωρίζεις πολλά πράγματα. Πας ρωτώντας, αναζητάς, διαβάζεις, ψάχνεις. Έτσι, όταν γεννήθηκε η κόρη μου, σαν νέα μαμά δεν κοιμόμουν καθόλου, δυο ώρες την ημέρα το πολύ και ένα από τα πράγματα που έκανα συνέχεια γιατί ήταν χειμώνας, ήταν να τη σκεπάζω. Και τι θα κάνει το παιδί όταν μεγαλώσει; θα ξεσκεπάζετε; δεν θα κρυώνει;

Και τότε μία φίλη, μου μίλησε για τους σωτήριους υπνόσακους που είναι ουσιαστικά ένα ρούχο – κουβέρτα για τα μωρά και τα παιδιά, που τα βοηθά να κοιμούνται σε ασφαλή θερμοκρασία, αποβάλλοντας έτσι οι γονείς το άγχος, μήπως ξεσκεπαστούν το βράδυ.

Οι υπνόσακοι είναι ότι πιο χρηστικό έχει ανάγκη ένας γονιός για το παιδί του τον χειμώνα και παράλληλα είναι απόλυτα ασφαλείς. Έτσι το παιδί δεν θα ξεσκεπαστεί ούτε γυρίζοντας πλευρό, ούτε κλωτσώντας τα σκεπάσματά του, παράλληλα έχουν το σωστό πάχος ώστε να μην «πνίγουν» τα μωρά ή τα παιδιά σας, εξασφαλίζοντας τους την καλύτερη θερμοκρασία για τον ύπνο τους.

 

Επιλέξτε δυο ή τρεις, ώστε τον έναν να τον πλένετε τον άλλον να τον φοράτε και να είστε σίγουροι πως αυτόν τον χειμώνα τα παιδιά σας θα έχουν έναν ζεστό ύπνο.

Οι δικές μας προτάσεις!

 
Ozlem bebe υπνόσακος για παιδιά «Lovely Garden»
Ozlem bebe υπνόσακος για παιδιά «Lovely Garden» (22,90 €) [Περισσότερα]
Υπνόσακος
Υπνόσακος (24,76 €) [Περισσότερα]
Οzlem bebe υπνόσακος για παιδιά «Flying Zoo»
Οzlem bebe υπνόσακος για παιδιά «Flying Zoo» (22,90 €) [Περισσότερα]
Υπνόσακος 0-6 μηνών beige mon petit
Υπνόσακος 0-6 μηνών beige mon petit (49,50 €) [Περισσότερα]
Υπνόσακος 0-6 μηνών stars mon petit
Υπνόσακος 0-6 μηνών stars mon petit (49,50 €) [Περισσότερα]
Candide υπνόσακος αμάνικος 0-6 μηνών Etno Garden
Candide υπνόσακος αμάνικος 0-6 μηνών Etno Garden (41,33 €) [Περισσότερα]
Candide υπνόσακος αμάνικος 0-6 μηνών Tinours
Candide υπνόσακος αμάνικος 0-6 μηνών Tinours (41,33 €) [Περισσότερα]

Τέλος, επειδή κυκλοφορούν υπνόσακοι–φορμάκια, σε περιόδους που τον χειμώνα κάνει πολύ κρύο, εγώ της τον φορούσα μέσα στο σπίτι και δεν ένιωθα καθόλου φόβο μηπως κρυώσει το παιδί.

 

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...