Γίνε το θαύμα!

Γίνε το θαύμα!

Είναι εκείνες οι μυρωδιές που νομίζεις πως ο Θεός έχει βάλει το χέρι του. Εκείνες οι μέρες της απόλυτης κατάνυξης, οι μέρες που η ατμόσφαιρα σε παρασέρνει. Νιώθεις ένα τσίμπημα στην καρδιά και συγκλονίζεσαι από το Αι γενεαί πάσαι, περιμένεις την Ανάσταση, όχι μόνο του Χριστού αλλά & την εσωτερική σου ανάσταση.

Εβδομάδα των Παθών, πόσα πάθη εξάλλου και πόσους καημούς κρύβει έτσι και αλλιώς η καρδιά όλων μας. Πεθαίνουμε και ανασταινόμαστε, γιατί έτσι και αλλιώς αυτό είναι Ζωή. Είναι η ανάγκη να στηριχτούμε κάπου, να αγαπηθούμε, να λυτρωθούμε. Μεγάλη Εβδομάδα, η εβδομάδα που λίγο έως πολύ κάνουμε μία βουτιά στις πιο μύχιες σκέψεις μας και στα συναισθήματα μας.Μεγάλη εβδομάδα, εβδομάδα που ίσως ξαναβρούμε λίγο την πίστη μας, στον εαυτό μας και στους άλλους.

 

 
 

Εβδομάδα που ίσως κατανοήσουμε τι σημαίνει να δίνεις. Εβδομάδα που ίσως αντιληφθούμε πόσο σημαντικό είναι να αποτινάξουμε το ζυγό του εγωισμού από πάνω μας. Εβδομάδα που αναζητούμε την αφορμή για ανάσταση. Ηθική, συναισθηματική, πνευματική. Εβδομάδα που αξίζει να γίνεις το χαμόγελο, η χαρά, το στήριγμα, η αισιοδοξία, η ευσπλαχνία, να γίνεις το θαύμα που οι άλλοι περιμένουν, να γίνεις και εσύ παιδί, το παιδί να γίνει η ελπίδα, γίνε το φως, το φως στην καρδιά μας. Το φως, που τόσο ανάγκη έχουν όλα τα παιδιά.

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...