Γιατί αγαπάμε ακόμα πιο πολύ τους μπαμπάδες μας….

Γιατί αγαπάμε ακόμα πιο πολύ τους μπαμπάδες μας….

Μπαμπάς μου σε αγαπώ, όχι μόνο γιατί είμαι η πριγκίπισσά σου, αλλά αγχώνεσαι λιγότερο από την μαμά και μου κάνεις όλα τα χατίρια. Επειδή παίζουμε παιχνίδια που η μαμά δεν μπορεί, με σηκώνεις στους ώμους, με στριφογυρίζεις, με πετάς ψηλά, κάθομαι στην πλάτη σου και γελάμε πολύ.

Μπαμπά μου σε αγαπώ, γιατί είσαι ο ήρωας της καρδιάς μου… γιατί με κάνεις να γελάω, επειδή οι μπαμπάδες είναι και αυτοί μικρά παιδιά και σκέφτεσαι μερικές φορές σαν και εμένα. Σε αγαπώ γιατί μου δίνεις γλυκό κρυφά από την μαμά και όταν μου φτιάχνεις τοστ βάζεις παραπάνω βούτυρο και πάριζα και κέτσαπ, μέσα από ότι η μαμά.

 
 

Μπαμπά μου σε αγαπώ γιατί δεν πειράζει αν ανακατώσω λίγο παραπάνω το σπίτι και το γεμίσω με χαρτάκια και παιχνιδάκια και ό,τι άλλο θέλω και δεν έγινε και τίποτα αν έχω άνω κάτω το δωμάτιό μου.

Μπαμπάς μου σε αγαπώ γιατί με αφήνεις να κοιμηθώ λίγο παραπάνω, γιατί όταν βγαίνουμε έξω μου αγοράζεις παγωτό και σοκολάτα, γιατί όταν στριγγλίζω με αγνοείς σαν να μη συμβαίνει τίποτα, γιατί νιώθω ασφάλεια στην αγκαλιά σου, γιατί γενικότερα είσαι πιο χαλαρός και πιο cool...

Μπαμπάς μου, σε αγαπώ γιατί είσαι εσύ… γιατί θα με προστατεύεις πάντα… γιατί είσαι ο άντρας της ζωής μου.

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...