Διασκεδάζουμε οικογενειακώς ανέξοδα!

Διασκεδάζουμε οικογενειακώς ανέξοδα!

Το να διασκεδάζει όλη οικογένεια είναι χαρά μικρών και μεγάλων, πόσο μάλλον όταν τα έξοδα είναι μηδενικά! Η διασκέδαση δεν θέμα χρημάτων κατά την γνώμη μου, αλλά θέμα διάθεσης και φαντασίας. Σήμερα θα σας γράψω ορισμένες ιδέες που ακολουθούμε κι εμείς σαν οικογένεια για οικογενειακή διασκέδαση χωρίς να χρειάζεται να ξοδεύουμε χρήματα αλλά να περνάμε εξίσου όμορφα.

1. Πικ νικ

Μπορούμε να πάμε μία μικρή εκδρομή ή ακόμα και σε ένα πάρκο κοντά μας. Παίρνουμε τρόφιμα από το σπίτι στα ταπεράκια μας, τραπεζομάντηλο νεράκι, μπάλες , ποδήλατα, τάβλι ή κάποιο επιτραπέζιο και απολαμβάνουμε ελευθερία! Το τι θα πάρει ο κάθε ένας μαζί του εξαρτάται από το γούστο του και το πώς επιλέγει να διασκεδάσει φυσικά. Επίσης αν η φαντασία σας φτάνει στα άκρα πικ νικ μπορείτε να κάνετε και στο σπίτι! Στο μπαλκόνι ή στο σαλόνι! Όταν έχεις παιδιά όλα είναι πιθανά...

2. Θάλασσα

Η θάλασσα όλες τις ώρες είναι μέρος χαλάρωσης, ξεκούρασης και ηρεμίας! Εάν δεν ξέρετε πώς να περάσετε το καλοκαιρινό όμορφο απόγευμα σας, πάρτε τα κουβαδάκια των παιδιών, ψάθες, ποτάκια για την μαμά και τον μπαμπά και πηγαίντε μέχρι την θάλασσα! Εάν δεν θέλετε να καθίσετε σε ένα μέρος απλά περπατήστε! Βγάλτε τα παπούτσια σας και απολαύστε το δροσερό νερό!

3. Στρωματσάδα και ταινία

Η γνωστή σε όλους μας στρωματσάδα αρέσει πολύ στα παιδιά αλλά και στους μεγάλους! Στρώστε κάτω στο σαλόνι, επιλέξτε όλοι μαζί μία ταινία, φτιάξτε ποπ κόρν και απολαύστε την και τέλος κοιμηθείτε τύπου camping στο σαλόνι που λέει και ο γιός μου!

 
 

4. Ποδηλατάδα

Αυτό μας αρέσει πολύ! Εάν είστε από τις οικογένειες που έχουν και τους αρέσει το ποδήλατο, φορτώστε τα ποδήλατα σας και κάντε μία όμορφη βόλτα σε κάποιο πάρκο! Ευτυχώς έχουμε πολλά εδώ στην Αθήνα.

5. Μπαλκονοκατάσταση

Δεν είναι ανάγκη να φτιάχνουμε μεζεδάκια μόνο όταν περιμένουμε φίλους στο σπίτι… Φτιάξτε μεζεδάκια με ότι υπάρχει στο σπίτι, στρώστε το τραπέζι στο μπαλκόνι, αραδιάστε παιχνίδια για τα παιδιά και απολαύστε μία όμορφη καλοκαιρινή βραδιά.

Πάντα υπάρχουν λύσεις για όλα! Κάποιες φορές αν δεν ξέρετε τι να κάνετε πάρτε τη γνώμη των παιδιών σας. Αυτά πάντα έχουν λύση και μεγάλη φαντασία. Βάλτε όλη την καλή διάθεση σας και σίγουρα θα περάσετε όμορφα ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε μέσα ή έξω από το σπίτι!

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...