Παιδικό Φεστιβάλ στο Μαραθώνα

Παιδικό Φεστιβάλ στο Μαραθώνα

Το 1ο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού με τίτλο "Μικροί και Μεγάλοι εν δράσει!" διοργανώνεται αυτό τη την εβδομάδα, Παρασκευή με Κυριακή 5-7 Ιουνίου 2015, στην περιοχή της Λίμνης του Μαραθώνα από το "Βιωματικό Σχολείο" σε συνεργασία με το Μορφωτικό και Εξωραϊστικό Συλλόγου Καλετζίου.

Σε έναν πολύ όμορφο και καταπράσινο χώρο υπό τη σκιά των πλατανιών, στο φράγμα της λίμνης και γύρω από έναν υδροβιότοπο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, τα μικρά μας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες, παιχνίδια τη φύση, δρώμενα, happenings και ένα μοναδικό κυνήγι "θησαυρού"!

Στο Φεστιβάλ, τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με τη φύση, θα καλλιεργήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, θα παρουσιάσουν τα δικά τους περιβαλλοντικά έργα και θα διασκεδάσουν μαθαίνοντας! Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια σύνδεσης και ευαισθητοποίησης μικρών και μεγάλων ως προς τη φύση και την προστασία της.

Οικογένειες, παιδιά, μαθητές, εκπαιδευτικοί, περιβαλλοντικοί φορείς & οργανώσεις θα έχουν όλοι τη δυνατότητα να συμμετάσχουν, να ενημερωθούν και να διασκεδάσουν σε αυτό το Φεστιβάλ... δωρεάν!

  • Πόσο δραστήριος είσαι;

  • Αγαπάς τη Φύση;

  • Αλήθεια, ξέρεις το Φράγμα της Λίμνης Μαραθώνα;

Το πρόγραμμα του 3ημερου Φεστιβάλ έχει ως εξής:

Παρασκευή 5/6: 9:30 π.μ. - 14:00μ.μ., επισκέψεις σχολείων

Σάββατο 6/6: 11:00π.μ. – 20:00 μ.μ., ανοικτό στο κοινό

Κυριακή 7/6: 11:00π.μ. – 20:00 μ.μ., ανοικτό στο κοινό

Τόπος Συνάντησης: Αγία Παρασκεύη Καλεντζίου – Η Είσοδος θα είναι για όλους Δωρεάν!!!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ!

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...