Πάμε θέατρο: "Μάγισσα Φουφήχτρα"

Πάμε θέατρο: "Μάγισσα Φουφήχτρα"

Σε ένα χώρο ζεστό, οικείο και οικογενειακό κάνει την εμφάνισή της μία μάγισσα, που όλα τα ρουφάει με τη σκούπα της. Με δόλο απομονώνει στοιχεία της φύσης, ζώα και παιδιά με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για να παρασκευάσει μια σπιτική – χειροποίητη σουπίτσα ώστε να μπορέσει να παρευρεθεί στο ετήσιο πάρτυ, που διοργανώνουν οι μάγισσες!

Ευτυχώς, όμως για όλους, υπάρχει η θαραλλέα Μυρτώ. Το παράτολμο κορίτσι θα αναλάβει να απελευθερώσει όσους και όσα έχουν παγιδευτεί στη σκούπα της μάγισσας και έτσι θα επέλθει τόσο για τους ήρωες όσο και για τους θεατές η πολυαναμενόμενη κάθαρση.

Η λύτρωση, βέβαια, μέτα από τις περιπέτειες της Μυρτούς, δεν είναι μια υπόθεση απόλυτα ξεκάθαρη. Ο λόγος είναι, ότι αυτή η μάγισσα καταφέρνει, παρ’όλες τις παγαποντιές της, να κερδίσει τη συμπάθεια των θεατών, οι οποίοι παρακολουθούν με φιλική διάθεση την προσπάθειά της να φτιάξει την τέλεια σούπα.

 
 

Ωστόσο, η παράσταση δεν κερδίζει μόνο ως προς την πρωτοτυπία του θέματος αλλά και της παρουσίασης. Παρακολουθούμε την ιστορία να εκτυλίσσεται μέσα από έναν συνδυασμό θεατρικών τεχνών με ηθοποιούς και γαντόκουκλες, θέατρο σκιών και μαύρο θέατρο, εξαιρετική μουσική και πρωτοποριακή σκηνοθεσία, που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους.

Μία παράσταση, που θα σας μείνει αξέχαστη, όχι μόνο για την πρωτοτυπία της αλλά και για τη ξεκαρδιστική και συνάμα γοητευτική ιστορία μιας μάγισσας πραγματικά αλέγκρας! Τα παιδιά και οι μεγάλοι θα έρθουν σε επαφή με διαφορετικές τεχνικές και μεθόδους αφήγησης και θεάτρου, οι εναλλαγές των οποίων θα μαγνητίζουν κάθε φορά τα βλέματα.

H παράσταση βασίζεται στο βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά και παρουσιάζεται στην Παραμυθοχώρα! Περισσότερες πληροφορίες για τη "Μάγισσα Φουφήχτρα", βρίσκεις εδώ!

Καλή διασκέδαση!

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...