Τρεις ιδέες για το βάψιμο των αυγών

Τρεις ιδέες για το βάψιμο των αυγών

Μπορεί το "τσούγκρισμα" των Πασχαλινών αυγών να φαίνεται ως η καλύτερη χρήση τους στα μάτια των παιδιών, αλλά σίγουρα με κάποια έξυπνα diy, εσείς μπορείτε να ξεκινήσετε μαζί τους την διασκέδαση (αλλά και την εκπαίδευση), πολύ πριν την Πασχαλιά!

Βρήκαμε στο ίντερνετ τα καλύτερα tutorials, για να περάσετε μαζί δημιουργικά το χρόνο σας, αφού το Πάσχα πλησιάζει και τα σχολεία θα κλείσουν για δυο εβδομάδες.

Μερικές εκπαιδευτικές ιδέες που μπορούμε να σας δώσουμε εμείς, είναι να τα προτρέψετε να γράψουν την αλφαβήτα στα αυγά, αριθμητική, το όνομα τους ή τις ευχές τους!

 

 
 

Χαριτωμένα Πασχαλινά αυγά για βάψιμο με την κορούλα σας; Δείτε τις οδηγίες εδώ!

 

Για παιδιά με καλλιτεχνικές ανησυχίες! Αυγά βαμμένα με κλωστές φλος και όμορφες αυγοθήκες! Σας άρεσαν; Διαβάστε το παρακάτω tutorial εδώ.

 

Χρησιμοποιήστε δυο στρώματα μπογιάς για μαυροπίνακες, και αφήστε ελεύθερα να δημιουργήσουν ότι θέλουν. Μερικές ακόμη διασκεδαστικές ιδέες είναι, είναι να ζωγραφίσουν μελισσούλες και φατσούλες ή χαρακτήρες cartoon όπως ο Μπομπ Σφουγγαράκης, το σήμα του Batman, και ότι άλλο αρέσει στο παιδάκι σας!

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...