Παίξτε τα κρυμμένα αβγουλάκια!

Παίξτε τα κρυμμένα αβγουλάκια!

Βρείτε παιχνίδια και δραστηριότητες που θα απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά την Κυριακή του Πάσχα! Όταν λοιπόν η σούβλα θα γυρνάει και οι γυναίκες του σπιτιού θα είναι απασχολημένες με την προετοιμασία του τραπεζιού, ενώ οι άντρες με την προετοιμασία της σούβλας (ή και το αντίθετο), θα έχετε βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο: κρύβω τα πασχαλινά αβγουλάκια! 

Θα τα κρύψετε μέσα στο σπίτι σε απίθανα σημεία, εκτός φυσικά από τις ντουλάπες σας (δεν θα θέλατε να τις δείτε μετά από έρευνα παιδιού). Αν είστε στην εξοχή ακόμα καλύτερα! Μπορείτε να μεταφέρετε το παιχνίδι στο κήπο και να αφήσετε τα παιδιά να απασχολούνται μέχρι εσείς να προλάβετε να στρώσετε το τραπέζι!

 
 

Βάλτε τα λοιπόν να ψάξουν να βρουν κρυμμένα κόκκινα πασχαλινά αβγουλάκια! Θάψτε τα στον κήπο, κρύψετέ τα σε μια γλάστρα, σκεπάστε τα με κάποιο καμουφλάζ και γενικώς καν τε τα παιδιά να δουλέψει η φαντασία τους. Φυσικά θα υπάρχει και έπαθλο. Και δεν είναι αλλού από ένα σοκολατένιο πασχαλινό αυγό! Ποιος μπορεί να αντισταθεί σ' αυτό. Ακόμη και εγώ βγάζω τη ποδιά και αρχίζω το ψάξιμο (δηλώνω εθισμένη στη σοκολάτα). Έτσι συνδυάζεται το τερπνόν μετά του ωφέλιμου!

Και Καλό Πάσχα!

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...