Εκδρομή με το μπέμπη... κι ένα container πράγματα!

Εκδρομή με το μπέμπη... κι ένα container πράγματα!

Τι είναι κι αυτό που όταν αποφασίσεις και βάλεις κάτι στην άκρη για να φύγεις ένα διήμερο με το μωρό πρέπει να κουβάλησες μέχρι και τη μάνα σου στο container! Μας έχουν βάλει στο τριπάκι, πως ένα μωρό χρειάζεται απαραιτήτως ένα σκασμό πράγματα. Τώρα αν καταλήγεις να χρησιμοποιήσεις τα μισά από όσα παίρνεις μαζί σου άλλο θέμα... Σου λένε πάρε κι αυτό πάρε κι εκείνο μπορεί να χρειαστούν. Μύθος!!!

Το μονό που χρειάζεται το παιδί είναι λίγη φαντασία και δημιουργικότητα! Αν δεν έχεις σκοπό να πας σε κάποιο μικρο χωριό (τύπου Φιλιατρά), ε θα χρειαστείς ενα δυο πραγματάκια παραπάνω. Αν όμως σκοπεύεις να πας κάπου κοντά σε πόλη, είναι λίγα τα απαραίτητα.

 
 

Δυο τρεις αλλαξιές, δυο πιπίλες, δυο μπιμπερό, Αν κάνεις αποστείρωση υπάρχουν ωραιότατα κασταρολάκια στις πανσιόν, θα ζητήσεις ενα γκαζάκι και θα τα βράζεις εκεί. Ένα κουβερτάκι κι ενα υπνόσακο για το χειμώνα. Αν τη παλεύεις με το βάρος του μωρού πάρε μόνο ενα μάρσιπο, μην κουβάλησες καρότσι, το καθισματάκι του αυτοκινήτου απαραίτητως και φύγαμε! Λίγα και καλά!

Καλό μας ταξίδι!

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...