Διάβασέ μου: Τα πιο όμορφα νανουρίσματα του κόσμου

Διάβασέ μου: Τα πιο όμορφα νανουρίσματα του κόσμου

Απανταχού μαμάδες και μπαμπάδες, είναι γνωστό τοις πάσι, πως η διαδικασία του ύπνου ενός μικρού παιδιού αποτελεί ίσως μία από τις πιο απαιτητικές και δύσκολες εργασίες, πάνω στην οποία ο γονιός, που σέβεται το παιδί του, οφείλει να ενσκήψει. Ο χρόνος, που ξοδεύουμε, ως γονείς, στην προετοιμασία του ύπνου των παιδιών μας, πιθανόν φαίνεται ανώφελος ή αντιμετωπίζεται πολλές φορές διεκπεραιωτικά, μιας και η κούραση της μέρας γίνεται όλο και πιο εμφανής προς το βράδυ. Ωστόσο, αν φυλάξουμε λίγες από τις δυνάμεις μας και για εκείνο το ύστατο χρονικό διάστημα της μέρας, είναι βέβαιο, ότι θα δούμε τους κόπους μας να πιάνουν τόπο και θα αποζημιωθούμε μακροπρόθεσμα από τη θετική στάση, που θα υιοθετήσουν τα παιδιά μας απέναντι στον ύπνο και σε ό,τι σχετίζεται με αυτόν.

Εμείς, λοιπόν, στο paidi.gr ψάξαμε και βρήκαμε ένα βοήθημα με στόχο να ομορφύνουμε τη στιγμή και να μυήσουμε το παιδί σε ήχους, μουσικές και γλώσσες πρωτόγνωρες, αλλά όμως, εξίσου όμορφες με τα οικεία του ακούσματα. Στο βιβλίο "Τα πιο όμορφα νανουρίσματα του κόσμου" των εκδόσεων Κόκκινο βρίσκουμε ανθολογημένα 23 συγκινητικά νανουρίσματα από όλο τον κόσμο, με cd, με την πρωτότυπη γραφή τους και τον τρόπο προφοράς αλλά και σε μετάφραση στα ελληνικά καθώς επίσης και με σχόλια σχετικά με την προέλευση και ιστορία τους. 

 
 

Δημιουργήστε συνειρμούς, ερεθείσματα και κεντρίστε το πνευματικό ενδιαφέρον των παιδιών ακόμη και αυτή τη δύσκολη ώρα, ήρεμα, ήσυχα και σχεδόν ακούραστα! Περισσότερες λεπτομέρειες για το βιβλίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ευχόμαστε όμορφα βράδια – και όχι μόνο...

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...