Σου φτιάχνω αναμνήσεις…

Σου φτιάχνω αναμνήσεις…

Από τη μέρα που γεννήθηκες κρατάω ένα ημερολόγιο. Σε παρακολουθώ καθημερινά και κάθε που βραδιάζει κάθομαι και γράφω. Τι έμαθες, τι έκανες, καινούργιες λεξούλες που είπες, μέρη που επισκεφθήκαμε μαζί... Γράφω την πρόοδο σου, πόσο γρήγορα μαθαίνεις, τις αστείες στιγμές σου, τις διακοπές μας... κάθε μέρα γράφω τα πάντα. Κάποτε θα το διαβάζεις και θα χαμογελάς, θα έχεις όμως σε ένα βιβλίο όλη τη ζωή σου γραμμένη!

Αυτά τα έτοιμα ημερολόγια που πουλάνε στα καταστήματα δεν μου ήταν αρκετά για να γράφω όλα όσα θέλω. Έτσι αγόρασα ένα μεγάλο τετράδιο με κενές σελίδες. Άρχισα να γράφω από τη μέρα που ήμασταν στο μαιευτήριο, από εκείνο το υπέροχο πρώτο μας ραντεβού!

 
 

Που και που κάθομαι και το διαβάζω κι εγώ από την αρχή και μπορώ να σου πω με μεγάλη ειλικρίνεια πως είναι τόσο τρυφερή και όμορφη η ιστορία σου μέχρι τώρα... Θυμάμαι κι εγώ στιγμές που είχα ξεχάσει, διαβάζω τις πρώτες λεξούλες που είπες και αυτές τις παραποιημένες και αστείες που λατρεύω! Βλέπω τη πρώτη ζωγραφιά σου που σε έβαλα να κάνεις στο ημερολόγιο σου και τη συγκρίνω με αυτές που κάνεις τώρα... Πόσο γρήγορα μεγάλωσες αγόρι μου!

Μια μέρα θα έρθει στα δικά σου χέρια, μια μέρα ίσως να το διαβάζεις στα δικά σου παιδιά... Μέχρι τότε όμως εγώ δε θα χάνω λεπτό απ’ τη ζωή σου!

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...