Ζήτησα απ τον Άη Βασίλη λίγο ύπνο...

Ζήτησα απ τον Άη Βασίλη λίγο ύπνο...

Κοντεύει ένας χρόνος κι ακόμη να κοιμηθώ ένα επτάωρο σερί. Μάντεψε - είμαι κι εγώ ακόμη ένα απογοητευμένο παιδάκι που ζήτησε  κάτι ουτοπικό κι απίθανο από τον Άι Βασίλη... Να κοιμηθώ ένα ολόκληρο επτάωρο σερί, χωρίς διακοπές.

Λένε πως όταν περιμένεις παιδί, μετά τον έβδομο μήνα αρχίζουν οι αϋπνίες. Είναι τα υψηλά επίπεδα οιστρογόνων που παράγονται στον οργανισμό μας και μας φέρνουν σε υπερδιέγερση, δηλαδή μας τσιτώνουν. Τα οποία προφανώς δημιουργούνται για να μας προετοιμάσουν για τη μετά περίοδο του τοκετού. Αλλά τελικά κανείς δεν μπορεί να σε προετοιμάσει για αυτό που έρχεται μετά, πάρα μόνο το ίδιο το παιδί...

Το ξέρω είναι δύσκολο να το πιστέψει κάνεις αν δεν είναι παθών αλλά κοντεύει ένας χρόνος κι ακόμη να κοιμηθώ ένα επτάωρο! Ο μπέμπης μπαίνει τώρα στον όγδοο μήνα της ζωής του. Βάλε και τους δυο - τρεις τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης που σηκωνόμουν στις τέσσερις τα ξημερώματα κι έκανα φασίνα για να περάσει η ώρα... βαμπίρ έχω καταντήσει. Παρεμπιπτόντως τα διάσημα μυθιστορήματα με βρικόλακες, σίγουρα ήταν εμπνευσμένα από λεχώνες μητέρες.


 
 

Τυχαίνει πολλές φορές να βρίσκομαι σε παρέες που κάνουν χαριτωμένα σχόλια του τύπου "Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου σήμερα". Γελάω, απλά γελάω... Τελικά ποτέ δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα όρια μας πάρα μόνο κάνοντας ένα παιδί. Και μετά ένα δεύτερο και μετά ένα τρίτο και πάει λέγοντας. Δε λέω, το καλύτερο είναι να μπορείς να θηλάζεις το μωράκι σου, αλλά ο συγκεκριμένος μπόμπιρας, από όταν ξεκίνησε τα άλλα γεύματα, του λείπει ο θηλασμός και έχει καταλάβει πως μπορεί να τον έχει κυρίως το βράδυ, οπότε του δίνει και καταλαβαίνει!

Θα θελα μόνο ένα επταωράκι σερί... ζήτησα πολλά Άι Βασίλη μου?

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...