Τεχνότοπος: Ένας αλλιώτικος παιδότοπος!

Τεχνότοπος: Ένας αλλιώτικος παιδότοπος!

Ή κάπως έτσι, θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε με δύο λέξεις τον πανέμορφο χώρο στο Χαλάνδρι, που έχει δημιουργηθεί για τα παιδιά. Πρόκειται για τον επονομαζόμενο "Τεχνότοπο", έναν παιδότοπο διαφορετικό από όσους μέχρι στιγμής γνωρίζουμε. Δημιουργική απασχόληση, οργανωμένες δραστηριότητες, ψυχαγωγία, φιλικό και εμπνευσμένο περιβάλλον για μικρά παιδιά, είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου χώρου.

Τα εργαστήρια, τα οποία διοργανώνονται από το προσωπικό, περιλαμβάνουν θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική αγωγή, αυτοσχεδιασμό, καθώς και δραστηριότητες, με τις οποίες τα παιδιά έρχονται σε επαφή με θέματα, που αφορούν την τέχνη και την επιστήμη. Τα παραπάνω, βέβαια, δεν αναιρούν το ελεύθερο παιχνίδι στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση παιδαγωγών.

 
 

Ειδικότερα και εν όψει Χριστουγέννων, μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα τον Δεκέμβριο στον "Τεχνότοπο", θα σας δοθεί η δυνατότητα να περάσετε ένα απόγευμα διαφορετικό με το παιδί σας, με παιδική λογοτεχνία, παιχνίδι θεατρικό, κατασκευές και χειροτεχνίες, χορό και γνωριμία με λαϊκές χριστουγεννιάτικες παραδόσεις. Περισσότερες πληροφορίες για πρόγραμμα δράσεων, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Καλή διασκέδαση!

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...