Πιγκουΐνοι Μαδαγασκάρης: Μπες "νοερά" στην παρέα τους!

Πιγκουΐνοι Μαδαγασκάρης: Μπες "νοερά" στην παρέα τους!

Μια παρέα τριών φίλων πιγκουίνων, ο Σκίπερ, ο Κοβάλσκι και ο Ρίκο θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν το γιγαντιαίο χταπόδι, που θέλει να καταστρέψει τη γη και να την κατακτήσει με βίαιο τρόπο προς όφελός του· δηλαδή να γίνει κυρίαρχός της.

Στην παρέα θα ενσωματωθεί και ο Στρατιώτης, ένας μικρός πιγκουίνος, που ενώ στην αρχή δεν τον βλέπουν με καλό μάτι, στην πορεία της ιστορίας με εξυπνάδα και ηρωισμό αναδεικνύεται ισότιμο μέλος της παρέας, μιας και βρίσκει τον τρόπο να εξουδετερωθεί το γιγάντιο χταπόδι και να σωθεί εντέλει ο πλανήτης.

 
 

Φιλία, αλληλοϋποστήριξη, αλτρουισμός και δυνατή θέληση πλαισιώνουν την περιπέτεια των ηρώων, οι οποίοι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προς την επίτευξη του ηρωικού σκοπού, που έχουν θέσει. Η επιμονή καθώς και το ήθος του μικρού και αρχικά υποτιμημένου πιγκουίνου Στρατιώτη, ο οποίος έχει δεχτεί ταλαιπωρίες και ταπεινώσεις μέχρις ότου αποδείξει την ανδρεία του, προβάλλουν για μια ακόμη φορά το διαχρονικό μήνυμα της ανωτερότητας της δύναμης του μυαλού.

Η ισχύς εν τη ενώσει, λοιπόν, στους δύσκολους καιρούς, που διαβαίνουμε και αποφασιστικότητα για να μην μάς στερήσει κανείς το σπουδαιότερο αγαθό: την ελευθερία μας!

Καλή προβολή

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...