Χριστουγεννιάτικες κάρτες DIY

Χριστουγεννιάτικες κάρτες DIY

Στις 23 Δεκεμβρίου, που σταματάνε τα σχολικά μαθήματα για τις γιορτές θα υπάρχει τόσος χρόνος να περάσετε με τα παιδιά σας, που πραγματικά δεν θα ξέρετε τι να πρωτοκάνετε! Να επισκεφθείτε τις φαντασμαγορικές Χριστουγεννιάτικες αγορές; Να ετοιμάσετε κάθε λογής γιορτινές λιχουδιές; Να παίξετε παρέα με το παιδάκι σας; Να στολίσετε το σπίτι; Ίσως φαίνεται ότι δεν υπάρχει χρόνος για όλα αυτά, όμως υπάρχουν άπειρες ιδέες να τους δώσετε για να απασχοληθούν και μόνα τους και να μπουν στο πνεύμα των εορτών, όσο εσείς κάνετε τις απαραίτητες προετοιμασίες για τις γιορτές!

Και αφού Χριστούγεννα δεν σημαίνουν μόνο δώρα από τον Άγιο Βασίλη και αποχή από τα διαβάσματα, θα μπορούσατε να συγκεντρώσετε διάφορα υλικά που έχουμε όλοι στο σπίτι, και να ενθαρρύνετε να χρησιμοποιήσουν την φαντασία τους, φτιάχνοντας Χριστουγεννιάτικες κάρτες και γράφοντας τις ευχές τους για τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Αυτοκόλλητες ταινίες, glitter, αλουμινόχαρτο, περίσσια υφάσματα, βαμβάκι, κορδέλες, χρωματιστά χαρτόνια, κουμπιά, είναι μερικά μόνο από τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να φτιάξουν χιονάνθρωπους, χριστουγεννιάτικα δέντρα και άλλα πολλά που θα αποτυπωθούν με τον ομορφότερο τρόπο σε ένα απλό κομμάτι χαρτί.

Φανταστείτε το χαμόγελο της γιαγιάς και του παππού, όταν θα λάβουν μια χειροποίητη κάρτα από το εγγονάκι τους, γεμάτη με τις πιο ειλικρινείς και γλυκές ευχές! Πάρτε μερικές ιδέες από τις προτάσεις που ακολουθούν:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...