Φτιάξε ξανά τα παπουτσάκια του!

Φτιάξε ξανά τα παπουτσάκια του!

Έτρεξαν, σκόνταψαν, γδάρθηκαν, μαζί με τα παιδιά σας, αφού ήταν παρών σε όλες τις στιγμές ανεμελιάς και παιχνιδιού. Τα παπούτσια των παιδιών σας είναι από τα είδη που φθείρονται γρηγορότερα και καθημερινά από τις δραστηριότητες των παιδιών. Υπάρχουν όμως δύο εύκολοι τρόποι για να καλύψετε επιφανειακές φθορές και να παρατείνεται την χρήση τους!

 

Τα καλοκαιρινά λευκά αθλητικά τους παπούτσια μπορούν εύκολα να μεταμορφωθούν σε κινουμενα έργα τέχνης με την βοήθεια ανεξίτηλων μαρκαδόρων.

 
 

Αφού τα καθαρίσετε σχολαστικά για να αφαιρέσετε κάθε είδους σκόνη, ζωγραφίστε με την βοήθεια των μαρκαδόρων σχήματα και σχέδια. Για να καλύψετε τυχόν μικροφθορές χρησιμοποιήστε ποιο σκούρα χρώματα εμπλουτίζοντας τα με ανοιχτόχρωμα για πιο funky διακόσμηση. Οι παραλλαγές είναι άπειρες αρκεί να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη.

 

Για να καλύψετε τις φθορές που συνήθως δημιουργούνται στο μπροστινό μέρος των παπουτσιών just add color!

 

Aφού τα καθαρίσετε πολύ καλά, διαχωρίστε με την βοήθεια κολλητικής ταινίας την επιφάνεια που θέλετε να χρωματίσετε. Αν τα παπούτσια είναι σκουρόχρωμα, περάστε αρχικά ένα στρώμα λευκού χρώματος.

Αφού πρώτα το λευκό χρώμα στεγνώσει πολύ καλά, περάστε ένα στρώμα χρώματος που έχετε επιλέξει και αφήστε το να στεγνώσει

 

Αφαιρέστε προσεκτικά την κολλητική ταινία

 

Κόψτε δύο υφασμάτινες γκρο κορδέλες σε μήκος λίγο μεγαλύτερο από το πλάτος των παπουτσιών και κατόπιν βάλτε κόλλα για υφάσματα στο πίσω μέρος της κάθε κορδέλας

 

Κολλήστε την κάθε κορδέλα ακριβώς εκεί που διαχωρίσατε το χρώμα

 

Βάλτε λίγη κόλλα το τελείωμα της κορδέλας και κόψτε το μήκος που περισσεύει

 

Τα παπούτσια δείχνουν σαν καινούργια!

 

Πηγή: εδώ

Βίντεο: εδώ

Pinterest: εδώ

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...