The boomerang of kindness

The boomerang of kindness

Όπως όλοι ξέρουμε, δεν υπάρχει εγχειρίδιο για το πώς να γίνεις καλός γονιός. Θα μου πεις, υπάρχουν ένα σωρό βιβλία. Δεν υπάρχει όμως ένα επίσημο "manual" με οδηγίες τις οποίες αν ακολουθήσεις κατά γράμμα, είσαι σίγουρος ότι μεγαλώνεις σωστά το παιδί σου. Και εσύ σαν γονιός, πάντα αμφιβάλλεις, ανησυχείς, αισθάνεσαι τύψεις για λάθη και παραλήψεις.

Υπάρχουν όμως μερικές στιγμές, που σου δείχνουν τα ίδια τα παιδιά, ότι ναι, παρ' όλες τις δυσκολίες του εγχειρήματος, μιας και είναι το δυσκολότερο που έχεις κάνει ποτέ στην ζωή σου, κάτι έχεις καταφέρει και τους έχεις δώσει γερές βάσεις.

Αυτό το video μου το έδειξε ο γιος μου και με έκανε να αισθανθώ ακριβώς αυτό, ότι έχει πάρει σωστες βάσεις, a boomerang of kindness. Και αν κάτι καλό μας έφερε η κρίση, είναι η αφύπνιση και η αλληλεγγύη…

 
 

Η καλοσύνη μπορεί να γίνει ένα υπέροχο boomerang, αρκεί κάποιος απλά να ξεκινήσει. Και έχει ξεκινήσει από πολλούς φορείς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που βοηθούν ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ας εμπνευστούμε από το παραπάνω video και ας συμμετέχουμε όλοι ενεργά, δωρίζοντας τροφιμα ή πράγματα που σε μας είναι άχρηστα, όπως και το πιο πολύτιμο… ένα ζεστό και ειλικρινές βλέμμα συμπόνιας.

 

Μη κερδοσκοπικές οργανώσεις

http://www.hamogelo.gr/
http://www.kivotostoukosmou.org/kivotos/
http://www.boroume.gr/
http://www.oloimaziboroume.gr/
http://www.koinonikopantopoleio.gr/

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...