Ο δάσκαλός μου

Ο δάσκαλός μου

Όταν είδα πρώτη φορά το δάσκαλό μου, τον έκοψα πλακατζή. Μέχρι πέρυσι,το σχολείο ήταν μονότονο και βαρετό, τώρα με αυτόν, εδώ θα χαλαρώσει λίγο σκέφτηκα! Μόλις μπήκαμε στην τάξη η σκέψη αυτή έκανε φτερά! Λέω, κοίτα να δεις που αυτός θα μας στρώσει και δε θα τον στρώσουμε εμείς!Με τον άλλον τα πηγαίναμε καλά, όλο ιστορίες, όλο μιλητό, τι ωραία τι καλά …ενώ με αυτόν! Την πρώτη εβδομάδα μας έκανε στρατιώτες, λίγο να μιλούσες έβαζε τις φωνές…

Δεν μπορούσα να το ανεχτώ.

Από τη δεύτερη εβδομάδα, να μας έχει στρώσει! Κακή ,στραβή και ανάποδη εβδομάδα. Το δεύτερο όμως μήνα αποδείχτηκε ότι ήταν και καλός και πλακατζής! Είναι κουρεμένος σχεδόν γουλί και ρουφάει τα χείλια του προς τα μέσα .Είναι λίγο χοντρός και δεν έχει ζάρες στο πρόσωπο. Επίσης είναι επιεικής στους βαθμούς στα τεστ.

Είναι ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ..

 
 

Το τονίζω, όπως το βλέπετε και το επαναλαμβάνω,

ΚΟΛ-ΛΗ-ΜΕ-ΝΟΣ με τα μαθηματικά. Ωραία τα μαθηματικά αλλά όχι και έτσι βρε αδερφέ μου .Έχει όμως και κάποια κακά. Είναι παλιό Ολυμπιακάκι και αυτό είναι το σημαντικότερο ελάττωμά του. Εύχομαι ο κύριός μου να γίνει ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ.

Η παραπάνω έκθεση είναι πραγματική, την είχε γράψει ο γιος μίας φίλης μου και γενικότερα οι εκθέσεις του, όταν τις διαβάζαμε κρυφά, μας έκαναν να κλαίμε από τα γέλια. Όμως, ο δάσκαλος του πάντα έγραφε: ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ και με τη στάση του, άφησε το παιδί να εκφράζει ελεύθερα τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του. Το επιστέγασμα είναι λοιπόν αυτό ακριβώς, αφήστε τα παιδιά να εκφράζονται ελεύθερα, χωρίς φόβο, από τα λόγια τους θα μάθετε τις μεγαλύτερες αλήθειες.

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...