Τι 30..τι 40….

Τι 30..τι 40….

Πλέον οι γυναίκες αποκτούν παιδιά και σε μεγαλύτερη ηλικία, λόγω των συνθηκών ζωής που έχουν αλλάξει αλλά και λόγω των ηθών. Πια μία γυναίκα που δεν είναι παντρεμένη στα 30 συν δε θεωρείται γεροντοκόρη -ευτυχώς- μπορεί και ζει τη ζωή της, εργάζεται, χειραφετείται και αποκτά απογόνους και σε μεγαλύτερες ηλικίες. Επιπρόσθετα η επιστήμη έχει προχωρήσει με αποτέλεσμα αυτός ο στόχος να είναι εφικτός για πολλές γυναίκες. Ας πάρουμε ως παράδειγμα αρκετές σταρ του Χόλυγουν , που απέκτησαν παιδιά μετά τα σαράντα.

Halle Berry

Η Halle Berry υποστήριξε πως η δεύτερη εγκυμοσύνη της ήταν εντελώς απρόσμενη καθώς δεν πίστευε πως μπορούσε να μείνει έγκυος στα 46 της και όμως έμεινε , λέγοντας: «Ειλικρινά, δεν πίστευα ότι στην ηλικία μου ήταν ποτέ αυτό δυνατόν. Το λένε "γηριατρική εγκυμοσύνη"

 

Salma Hayek

Στα 41 της απέκτησε την κόρη της και η συμβουλή που δίνει στις γυναίκες είναι: Το πιο σημαντικό είναι οι γυναίκες να αγαπάνε τον εαυτό τους. Αν νιώθουν καλά μέσα τους αυτό βγαίνει και προς τα έξω!

 

Celine Dion

Είχε κάνει πολλές προσπάθειες για να καταφέρει να μείνει έγκυος και στα 42 της κατάφερε να μείνει έγκυος φέρνοντας στη ζωή δίδυμα υγιέστατα παιδάκια.

 

Kelly Preston

Δύο χρόνια μετά από το θάνατο του δεκαεξάχρονου γιου τους, Jett, η Kelly Preston έφερε στη ζωή σε ηλικία 48 ετών ένα υγιέστατο αγοράκι.

 

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...