Ανακυκλώστε δημιουργικά ένα παλιό παιδικό ποδήλατο

Ανακυκλώστε δημιουργικά ένα παλιό παιδικό ποδήλατο

Στην αρχή μικρό και χαριτωμένο, με ροδάκια για να εξισορροπούν τις πρώτες αβέβαιες βόλτες, μετά μεγαλύτερο, συνδυασμένο με μεγαλύτερη σιγουριά και μια αίσθηση ελευθερίας. Έπαιξε, έτρεξε, έπεσε, γδάρθηκε, και τώρα είναι ώρα να το αντικαταστήσετε με ένα άλλο μεγαλύτερο.

 

 

Αν το παλιό ποδήλατο του παιδιού σας είναι σε καλή κατάσταση, μπορείτε να το χαρίσετε σε άλλα παιδιά, που το έχουν ανάγκη. Αν πάλι διαλύθηκε από τις πολλές βόλτες, μπορείτε να ανακυκλώσετε τα σπασμένα του μέρη δημιουργικά. Πάρτε μερικές ιδέες:

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ: Μετατρέψτε ένα παιδικό μεταλλικό τρίκυκλο ποδήλατο σε τραπεζάκι, προσθέτοντας του ένα κομμάτι τζάμι ή Plexiglas (αν προορίζεται για παιδικό δωμάτιο με μικρότερα παιδιά)

 
 

ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ: Μια ρόδα ποδηλάτου μετατρέπεται εύκολα σε φωτιστικό αν της προσθέσετε περιμετρικά λαμπάκια, και την στερεώσετε στην οροφή ενώ μετατρέπεται σε εντυπωσιακό πολυέλαιο, αν τοποθετήσετε περιμετρικά κομμάτια από αλυσίδες ποδηλάτου.

 
 

ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ: Για μια πιο minimal εκδοχή στερεώστε με την βοήθεια ειδικής κόλλας ένα στρογγυλό καθρέπτη μικρότερου μεγέθους στο κέντρο μιας ρόδας ποδηλάτου. Εναλλακτικά κολλήστε ένα καθρέπτη μεγέθους όσο το λάστιχο του ποδηλάτου στερεώνοντας τον σε μια ξύλινη βάση και κατόπιν στερεώστε περιμετρικά και με την βοήθεια σιλικόνης, την ρόδα (την οποία έχετε βάψει με έντονα χρώματα ) δίνοντας μια πολύχρωμη και χαρούμενη εκδοχή ιδανική για παιδικά-νεανικά δωμάτια.

 
 

ΡΟΛΟΙ: Απλά τοποθετήστε ένα μηχανισμό ρολογιού που θα αγοράσετε πολύ οικονομικά στο εμπόριο, στο κέντρο μιας ρόδας ποδηλάτου.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ: Μια ρόδα ποδηλάτου με χρώμα ή χωρίς, μετατρέπεται εύκολα σε πίνακα ανακοινώσεων ή μια πρωτότυπη βάση για τις αγαπημένες σας φωτογραφίες

 
 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ: Xχρησιμοποιήστε την ρόδα του ποδηλάτου σαν μια εναλλακτική βάση για στεφάνι, και διακοσμήστε της με κορδέλες, λουλούδια, γιρλάντες τοποθετώντας την στην είσοδο ή σε κάποιο τοίχο του σπιτιού.

 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΗΠΟΥ: Αν δεν μπορείτε να το αποχωριστείτε μια και σας φέρνει πολλές αναμνήσεις, χρησιμοποιήστε το για διακόσμηση κήπου, γεμίζοντας το με λουλούδια.

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...