Καλωσόρισες μικρή μου πριγκίπισσα!

Καλωσόρισες μικρή μου πριγκίπισσα!

Μου φαίνεται σαν να ήταν χθες όταν ακόμα η μικρή μου αδερφή ερχόταν στο δωμάτιο μου φωνάζοντας "Νατατσούλα (από το Ναστάζια) έλα να παίξουμε, σε περιμένω". Τι και αν πέρασαν 25 χρόνια, εγώ κάθε φορά που την βλέπω, έχω την εικόνα αυτής της μικρής ζουζούνας που χαζομαλώναμε για τις Barbie και το κουκλόσπιτο. Και αργότερα τα φλερτ, τα ραντεβού, τα εφηβικά πάνω κάτω και οι προβληματισμοί του τι θα κάνω στην ζωή μου που έμοιαζαν ατελείωτοι.

Η αλήθεια είναι πως με την αδερφή μου ήμασταν πάντα απίστευτα δεμένες. Αδελφές και καλύτερες φίλες. Και προχθές το ξανθό πειραχτήρι μου απέκτησε το δικό της μωρό και εγώ μια πανέμορφη ανιψιά σχεδόν 3,5 κιλά.

Είναι συγκλονιστικό το πώς αλλάζει όλη σου η ζωή μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτή την χαρούμενη αναμονή μέχρι να φωνάξουν το όνομα της μαμάς την είχα ξαναζήσει από φίλες μου, αλλά αυτή τη φορά τίποτα δεν ήταν το ίδιο. Ο χώρος γέμισε φως και εγώ το μόνο που άκουγα καθώς βούρκωνα από συγκίνηση ήταν πυροτεχνήματα και ήχους από φιλιά και αγκαλιές. Ναι είναι γεγονός και ας μη μπορώ ακόμα να το πιστέψω. Η ζωή μου πήρε άλλο χρώμα και γεύση, από μια καινούργια ζωή που μπορώ όλο καμάρι να αποκαλώ "ανιψιά μου".

Μαγικές στιγμές όπως αυτή έρχονται να μας θυμίσουν πως σε έναν κόσμο γεμάτο ερωτηματικά γίνονται ακόμα θαύματα!

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...