5 έξυπνες ιδέες για ένα χαρούμενο παιδικό δωμάτιο

5 έξυπνες ιδέες για ένα χαρούμενο παιδικό δωμάτιο

Απόλαυση ή πρόκληση; Όπως και να το βλέπετε, με αρκετή φαντασία και λίγα χρήματα, μπορείτε να διακοσμήσετε το δωμάτιο του παιδιού σας και να το μετατρέψετε σε ένα χώρο όπου θα μπορεί να χαρεί το παιχνίδι να εμπνέεται και να δημιουργεί!

1. Stick it.

Εάν θέλετε να επιλέξετε έντονα χρώματα στους τοίχους, αποφύγετε να προσθέσετε και ταπετσαρίες που μπορεί να γίνουν κουραστικές στο "μάτι". Εάν πάλι, έχετε βάψει το δωμάτιο σε απαλούς ή γήινους τόνους, μπορείτε να διακοσμήσετε τους τοίχους με sticky αυτοκόλλητα, -τα οποία αφαιρούνται και εύκολα- σε ένα θέμα που γνωρίζετε πως αγαπάει το παιδάκι σας. Από χαρακτήρες καρτούν, μέχρι καρδούλες, ζωάκια και αγαπημένους ήρωες παραμυθιών, μπορείτε να βρείτε αμέτρητα θέματα που θα κάνουν το δωμάτιο πολύ πιο όμορφο και ευχάριστο.

Μουσική Πιάνο Αυτοκόλλητα Τοίχου
Μουσική Πιάνο Αυτοκόλλητα Τοίχου (32,99 €) [Περισσότερα]
παιδιά τοίχο αυτοκόλλητο
παιδιά τοίχο αυτοκόλλητο (16,49 €) [Περισσότερα]
Ελληνική Αλφάβητος
Ελληνική Αλφάβητος (7,90 €) [Περισσότερα]
Αριθμοί
Αριθμοί (9,50 €) [Περισσότερα]
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (8,75 €) [Περισσότερα]
BASKET
BASKET (10,15 €) [Περισσότερα]
6 μωρά ζωάκια της ζούγκλας
6 μωρά ζωάκια της ζούγκλας (9,90 €) [Περισσότερα]
Συννεφάκια παντού
Συννεφάκια παντού (9,90 €) [Περισσότερα]
Mickey winks
Mickey winks (8,00 €) [Περισσότερα]
Νεράιδα και Όνομα
Νεράιδα και Όνομα (19,50 €) [Περισσότερα]

2. ΠΙΝΑΚΕΣ-ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ.

Κορνιζώστε τις αγαπημένες του ζωγραφιές, ή εκτυπώστε φωτογραφίες με το αγαπημένο του θέμα και δημιουργείστε μια μικρή gallery. Θα εμπνεύσετε τον μικρό σας καλλιτέχνη να δημιουργεί όλο και περισσότερο, αφού η υπενθύμιση θα βρίσκεται μπροστά του καθημερινά! Μπορείτε ακόμη να αγοράσετε ξύλινα καδράκια και να το παροτρύνετε να τα χρωματίσετε μαζί. Μία ακόμα έξυπνη λύση, είναι να αγοράσετε έναν μαυροπίνακα και να τον κρεμάσετε στον τοίχο ή ακόμα και να δημιουργήσετε έναν δικό σας πίνακα κιμωλίας, με απλό ακρυλικό χρώμα επάνω σε οποιονδήποτε τοίχο στο σπίτι σας. Το παιδάκι σας, όχι μόνον θα σταματήσει να ζωγραφίζει τους τοίχους αλλά θα εξοικειωθεί και με τον σχολικό πίνακα!

ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ
ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ (25,42 €) [Περισσότερα]
ΧΡΩΜΑ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ
ΧΡΩΜΑ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ (22,26 €) [Περισσότερα]
ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΡΝΙΖΕΣ
ΞΥΛΙΝΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΟΡΝΙΖΕΣ (15,84 €) [Περισσότερα]
Ξύλινες κορνίζες
Ξύλινες κορνίζες (10,30 €) [Περισσότερα]
Πίνακας ζωγραφικής καράβι
Πίνακας ζωγραφικής καράβι (49,00 €) [Περισσότερα]
Pilot Snoopy
Pilot Snoopy (50,00 €) [Περισσότερα]

3. ΣΚΗΝΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ.

Μπορεί μένοντας στην Ελλάδα, να μην έχουμε την ευκαιρία να φτιάξουμε ένα από αυτά τα καταπληκτικά δενδρόσπιτα που βλέπουμε στις αμερικάνικες ταινίες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δε μπορούμε να φτιάξουμε ένα καταφύγιο για το παιδάκι μας. Και όχι μόνο μπορούμε να το κάνουμε πανέμορφο και διασκεδαστικό αλλά μπορούμε να το φτιάξουμε και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι! Το μόνο που χρειάζεστε, είναι λίγο ύφασμα και 5 ξύλινες βέργες.

Μπορείτε να δείτε το tutorial εδώ. Διακοσμήστε με ένα μαλακό χαλί ή κουβέρτες, με μερικά χρωματιστά μαξιλαράκια και τα αγαπημένα παιχνίδια του παιδιού σας, και είμαι σίγουρη πως θα περνάτε μαζί ατελείωτες ώρες εκεί μέσα!

[Περισσότερα]
[Περισσότερα]

4. ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ.

Δώστε έναν ρομαντικό τόνο στο παιδικό δωμάτιο και δημιουργείστε έναν παραμυθένιο χώρο για ύπνο και όνειρα γλυκά και παράλληλα προφυλάξτε το αγγελούδι σας από ενοχλητικά έντομα!

Παιδική Κουνουπιέρα
Παιδική Κουνουπιέρα (54,00 €) [Περισσότερα]
Βρεφική κουνουπιέρα ροζ με πασχαλίτσα
Βρεφική κουνουπιέρα ροζ με πασχαλίτσα (24,00 €) [Περισσότερα]
Κουνουπιέρα βρεφικού κρεβατιού μπλε
Κουνουπιέρα βρεφικού κρεβατιού μπλε (61,20 €) [Περισσότερα]

5. ΜΙΚΡΑ ΦΩΤΑΚΙΑ.

Δημιουργείστε ατμόσφαιρα στο παιδικό δωμάτιο, με φωτάκια γιρλάντες! Φτιάξτε τα δικά σας σχέδια με παιδικά κυπελάκια, χάρτινες μπαλίτσες ακόμα και φόρμες για cupcakes. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια. Απλώς τρυπήστε τον πάτο των ποτηριών, περάστε μέσα τα φωτάκια και κρεμάστε τα σε όποιο σημείο θέλετε. Σε κουρτίνες, σε τοίχους ακόμα και σε απλά σχέδια χωρίς διακοσμητικά μπορείτε να τους δώσετε όποιο σχήμα θέλετε και να γίνουν ένα πανέμορφο διακοσμητικό!

LED Starry Lights
LED Starry Lights (10,93 €) [Περισσότερα]
20ft LED String Light
20ft LED String Light (16,77 €) [Περισσότερα]
Chalk & Chalk
Chalk & Chalk (25,00 €) [Περισσότερα]
Γιρλάντα διακοσμητική
Γιρλάντα διακοσμητική (18,20 €) [Περισσότερα]

Μέσα σε όλα αυτά βέβαια, δε πρέπει ποτέ να ξεχνάτε την ασφάλεια του παιδιού σας! Αποφύγετε μικρά ή αιχμηρά αντικείμενα με τα οποία θα μπορούσε να τραυματιστεί και ασφαλίστε τις γωνίες των επίπλων.

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...